5 tips voor tijdens de krokusvakantie

Print

In Middelkerke heb je geen enkele reden om je te vervelen. De krokusvakantie is het perfecte moment om...

1. ... uit te waaien.

Op donderdag 7 maart is er de Late Valentijntjeswandeltocht vanuit Lombardsijde. Als je liever op een andere dag gaat uitwaaien zijn er heel wat leuke fiets- en wandelroutes doorheen Middelkerke. Ga ook eens op bezoek bij tante Sidonia op de zeedijk van Westende voor een leuke selfie. Heb jij Middelkerke al eens bewonderd vanop de Warandetoren?

2 ... je sportkledij aan te trekken.

foto: Eric Lefevere #MachtigMiddelkerke

De mountainbikeroute Norbert Dedeckere is een unieke route van 30 km doorheen het duinengebied. Wat is zaliger dan gaan joggen op het strand? Of trekt een bootcamp jou meer aan, op donderdag 7 maart in het Normandpark? Wist je dat X-Treme De Kegel een mega cool hoogteparcours heeft en een spacy virtual reality escape room?

3 ... cultuur op te snuiven.

Starlight Musical Productions brengt van 1 tot 10 maart met ‘Reinaert’ een bewerking van het bekende verhaal van ‘Van den vos Reynaerde’. Voor de allerkleinsten is er op woensdag 6 maart het verteltheater 'De Zeeheks' in de bibliotheek. Als je dan toch in de bibliotheek bent, bezoek er dan eens de expo met poëziealbums

4 ... uit de bol te gaan

De Canadese rock band GrimSkunk komt op 1 maart naar de Belgische kust en dan nog naar het jeugdhuis De Paravang in Middelkerke. Mis deze unieke kans niet!

5 ... gewoon te genieten.

Middelkerke heeft heel wat leuke adresjes om iets te gaan eten of te drinken. Wil je wat langer dan één dag komen genieten, er zijn zeker nog bedden vrij in een hotel, een gezellige B&B, een leuk vakantiehuis of dergelijke.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën