Mountainbikeroute Norbert Dedeckere

OPGELET!

Wegens de bouwwerken van het nieuwe zwembad en sportcomplex kan de mountainbikeroute op het sportpark kan niet meer via de voetbalvelden bereikt worden, maar wel via de parking en het wegeltje ter hoogte van de petanqueterreinen.

Ook tijdens de opbouw en de afbraak van de cyclocross kan het MTB parcours niet betreden worden. De duinenweg dient gevolgd te worden tot aan de Ijzerlaan om het parcours te vervolgen.

Op de dag van de cyclocross (06/02/2021) zullen de bikers omgeleid worden via de Logierlaan en Koninginnelaan om zo opnieuw aan te sluiten op het vaste parcours.

Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Singletrails, strand, duinen en polders...

Een prachtige route van zo’n 30 kilometer met technische singeltracks, kronkelend door het schitterende duinengebied van Middelkerke en Westende.
Deze route knoopt aan bij het mountainbikenetwerk dat Westtoer en Sport Vlaanderen langs de kust uitbouwen.

Er wordt aan de mountainbikers gevraagd om het afgebakende parcours niet te verlaten. Het parcours loopt namelijk door beschermd natuurgebied.

In 2020 hebben mountainbikeclubs De Zandfretters en MBC Choufkes top werk geleverd met heel wat nieuwe kilometers singeltracks in de duinen van Westende, Lombardsijde en Middelkerke. We streven er steeds naar om veilige tracks af te leveren met respect voor de natuur en andere sport- en wandelliefhebbers.  

Gelieve ook de aanslutingen (gele mtb pijlen van Sport Vlaanderen) van en naar de buurgemeenten te volgen. In onderstaande link vindt men de gewijzigde situatie terug naar en van Oostende. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën