Een magische Kerst in Middelkerke

Warmte, gezelligheid en licht

Wist je dat Middelkerke elk jaar tijdens de kerstvakantie schittert? Maak een avondwandeling in het sfeervol verlichte Normandpark.  Kom genieten van het prachtige sfeerlicht, de magische fonteinen en het kerstdoolhof. Vanuit het park volg je de verlichte route om op het Epernayplein de reuze lichtfontein te bewonderen

 

Een extra cadeautje onder de boom?

Wie toe is aan een stevige wandeling trekt zijn stapschoenen aan op zoek naar houten figuurtjes in de etalages van onze handelaars.  Maak zo kans op één van de vele waardebonnen om lokaal te shoppen.  Klik hier voor meer info

Hupsakee

Een vakantie vol kerstmagie.  Remi gidst je met zijn rode neus door Hupsakee Kerst.  Haal je Hupsakee-vakantieboekje in het toerismekantoor van Middelkerke of Westende.

Winterse wandelingen en fietstochten

Wil je actief ontspannen in Middelkerke?  Trek eropuit en geniet van wat de natuur te bieden heeft.  Struin door de duinen of bewandelde paden, alleen of in je bubbel. 
Raadpleeg hier de wandelroutes.
Deze wandelroutes zijn ook ideaal om te joggen.  En wat is het zalig om te joggen op het strand!

Laat een zeebries je niet tegenhouden en maak een stevige fietstocht, peddel in het hinterland of trap rustig langs de dijk.  Wie het wat intensiever wil  volgt de prachtige mountenbikeroute Norbert Dedecker.  Deze route kronkelt met technische singeltracks door het schitterende duinengebied van Middelkerke en Westende.
    

Een vleugje cultuur & natuur

Zin in een toertje kunst?  Haal de handige brochure 'Kunst in open ruimte' op in onze toerismebalies.  Daarin staan alle kunstwerken in Middelkerke netjes uitgelegd en aangeduid

 

Tour Elentrik fleurt het straatbeeld op!  Saaie eletriciteitskastjes zijn omgetoverd tot echte pareltjes.  Via deze link vind je alle locaties waar de straatkunstenaars je verrassen met unieke en frivole kunstwerken.

De Warandetoren is een beklimbare eyecatcher in Middelkerke. Op de sokkel van de gesloopte watertoren staat een nieuwe ranke uitkijktoren.  Hij biedt bezoekers een uitgelezen kijk op het natuurgebied van de Warandeduinen, het kustlandschap en de zee.  Zeker een bezoekje waard!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën