Herfst

Er wordt vaak gezegd dat draken de engste dieren ter wereld zijn. Dat deze angstaanjagende drommels prinsessen lastigvallen en heel de dag door vuurspuwen. Misschien is de draak die tijdens de herfstvakantie in Middelkerke neerstrijkt wel een klein beetje anders… Je leert hem vast en zeker kennen in de herfstvakantie.

 

Otis

Vorig jaar maakte je kennis met Otis, een kleine ondeugende, maar schattige draak. Hij komt binnenkort opnieuw op vakantie in Middelkerke.

 

Drakenexpeditie

Zijn drakennest vind je, samen met “Feugo” de spaanse vuurspuwende draak in het Normandpark. Kinderen kunnen op drakenexpeditie tot aan de Warandetoren om draken te spotten. Bij iets slechter weer kan je terecht in het pop‑up‑indoorspeeldorp of kun je genieten van een leuke voorstelling in De Branding en de bib.

 

Laat je toekomst voorspellen of meeslepen in de magie van de vertellingen tijdens Wonderland.

Een wandeltocht, spetterend drakenvuur en film in het drakenei vullen de vakantie goed op, maar het allerspannendste is de zoektocht in Middelkerke. Help mee zoeken naar de magische zin om de mysterieuze code e kraken.

De herfstvakantie wordt opnieuw Magisch in Middelkerke … Alle spelletjes en activiteiten vind je alvast terug in het vakantieboekje die je hieronder gratis kan bekijjken

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën