PARKoer

Tijdens "PARKoer" wordt het Normandpark verrijkt met 10 kleurrijke, muzikale en houten installaties.

Waar en wanneer:

Normandpark Middelkerke
Van zaterdag 3/4 tot en met zondag 18/4
Gratis

Het park gaat open om 9 uur en sluit rond zonsondergang.

Belangrijk

Geef elkaar de ruimte, hou afstand en kom op minder drukke momenten naar het park. 

Raadpleeg de druktebarometer
 

DE SHARONA

De Sharona is een sympathieke speelslang die zich uitstrekt over het grasveld. Een klauter- en speelparcours voor de kinderen met eenrichtingsverkeer en dus helemaal Corona-proof.

En hey, die obstakels… doen die ons nu niet een beetje denken aan kleine corona-virusjes?

Sharona is dolle pret, met een hoek af een geweldig gevoel voor esthetiek

PLAYMATE

Dolle pret op deze playmate. Dit springsculptuur van 6×6m, gebouwd uit ballen en haakwerk, is de garantie voor uren speelplezier.

MAURICE

Muziek maken met je voeten: bij elke trap je doet komt een geluid vrij. Al dansend maak je muziek. Maurice laat je dansen op zijn tonen.

EVO-SUN

Ga op de halve maanbanken zitten aan de voet van vier schijven, zoals vier zonnen die een paar meter hoog hangen tussen hemel en aarde. De ezel in het midden van elke schijf, bevestigd op zijn mat, brengt de trillingen van een strak touw over. Grijp het touw en een van ons vermengt zich met het gezang van de vogels, als een teken de lucht in gestuurd.

OCEAN DRUM

Het lijkt wel een schelp, een anemoon, zeker als je er instaat speelt de wind een geluid. Je waant je ergens diep in de zee.

KASTKASTEEL

Een oude kast werd omgebouwd tot een oninneembaar slot. Durven de jongsten zich in de donkere spelonken wagen en de klim naar de toren aanvatten? Kunnen de oudere kinderen de onophoudelijke aanvallen van de denkbeeldige vijand afslaan? Of bekogelen ze toch gewoon de ouders die te dicht in de buurt komen met de overgebleven wafels?

DE MALLENMOLEN XL

De mallemolen is een volledig uit hout gemaakte carrousel met dieren, waarop tien kinderen tegelijk kunnen plaatsnemen voor een aantal rondjes onvervalst draaimolenplezier. Tot de ouders moe zijn, want zij doen deze volledig energie-neutrale manège draaien.

HET FORT

Drie oude kasten, uitgebouwd en onderling verbonden tot een waar fort met smalle doorgangen en hoge uitkijktorens. Een uitdaging om in te nemen en te verkennen voor kindjes vanaf drie jaar, een echt kasteel voor de oudere ridders en prinsessen.

DOOLHOFKASTEEL

Volledig opgetrokken uit reststukken, schuiven de twaalf wanden in elkaar tot een heus kasteel. Tot groot jolijt van de omstaande ouders zullen de kinderen het begin moeten zoeken, waar doorgangen zijn of waar ze zich vast kruipen.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën