Mountainbikeroute Norbert Dedeckere

OPGELET!

De mountainbikeroute die door het sportpark loopt is tijdelijk NIET toegankelijk op 

- Zondag 18/01/2020 :  wegens de organisatie van de Coastrace is het stuk in Westende en Lombardsijde (deel tussen militair kamp en de Henry Jasparlaan) niet toegankelijk
- Zondag 2/02/2020:  wegens een toertocht van een mountainbikevereniging uit Nieuwpoort is het stuk in Westende en Lombardsijde (deel tussen militair kamp en de Henry Jasparlaan) wel toegankelijk maar zal druk bezet zijn.
- Zaterdag 15/02/2020 :  wegens de Noordzeecross zal een deel van de Norbert Dedeckere route niet toegankelijk zijn: tussen kruispunt Logierlaan /duinenweg en P. Pouletstraat (stuk in duinen en op sportpark is niet toegankelijk)

Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Een prachtige route van zo’n 30 kilometer met technische singeltracks, kronkelend door het schitterende duinengebied van Middelkerke en Westende.
Deze route knoopt aan bij het mountainbikenetwerk dat de provincie West-Vlaanderen en Sport Vlaanderen langs de kust uitbouwen.

Er wordt aan de mountainbikers gevraagd om het afgebakende parcours niet te verlaten. Het parcours loopt namelijk door beschermd natuurgebied.

Plannetjes kosten 3 euro en zijn te verkrijgen aan de toerismebalies en de onthaalbalie van het MAC.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën