Ben jij een kindvriendelijke handelszaak?

Heb jij als handelaar oog voor de allerkleinsten in je zaak? Eventueel een hoekje voor kinderen? Laat het ons weten !

Het gemeentebestuur van Middelkerke gaat op zoek naar de kindvriendelijkste handelzaken van Middelkerke.

Voor wie?

Alle handelaars gevestigd in Middelkerke

Deelnemen?

Deelnemen kan door onderstaande knop (onder de voorbeelden).

Dit kan tot 15 oktober.

Wat valt er te winnen?

Alle deelnemers worden vermeld op de gemeentelijke website, een waardebon van 500 euro aangeboden door de adviesraad lokale economie en je maakt kans op de award van de Kindvriendelijkste handelaar van de gemeente.

Kindvriendelijke horeca zaken 

La Fonda
Nieuw, kindvriendelijke zaak met bijzonder terras waar men zich prompt in Spanje waant. In La Fonda is het mogelijk om alle gerechten in kleinere kinderportie te bestellen. De chef zorgt voor een speelse toets door de kindergerechten te versieren met vrolijke prikkertjes. Bij het terras achter vinden kinderen een speelhoekje met boekjes en speelgoed.
Adres: Paul de Smet de Naeyerstraat 32, 8430 Middelkerke - Tel.: +32 (0)59/ 30 82 10

Schoorbakkehoeve
Hier kan je genieten van dagverse schotels en vlees van eigen kweek bereid door onze chef-kok Dirk Bossuwe. Het kindvriendelijk restaurant-hotel voorziet in een kindermenu en de kinderen kunnen zich volledig uitleven in de kindvriendelijke accommodatie. Alles is aanwezig om het zo aangenaam mogelijk te maken: naast een grote tuin , terras en een speelplein met trampoline en glijbanen ,kunnen de kinderen bij slecht weer  terecht in de speelzaal (pingpongtafel, voetbaltafel en kinderhoekje). Gocarts, skelters, trapauto's en billenkarren gratis in de tuin. Ouders, grootouders en familie zijn hier dus altijd op hun gemak.
Adres: Schorestraat 61, 8433 Schore - Tel.: +32 (0)51/ 55 50 92 - www.schoorbakkehoeve.be

Papillon
Papillon is een restaurant met een familiaal karakter, waar u gezellig en relaxed kan tafelen in stijl. Ook de allerkleinsten komen in dit restaurant aan hun trekken. Zo is er een intiem speelhoekje voor hen voorzien en beschikt het restaurant over een aangepaste menukaart.
Adres: Leopoldlaan 53, 8430 Middelkerke - Tel.: +32 (0)59/ 31 07 85 - www.restaurant-papillon.be

Deelnameformulier kindvriendelijkste handelaar van Middelkerke

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke