Middelkerke viert label kindvriendelijke gemeente met event Hand’s up !

Onlangs kreeg de gemeente Middelkerke, als eerste kustgemeente,  uit handen van minister van jeugd Sven Gatz het label kindvriendelijke gemeente.

Middelkerke is, samen met Kortrijk en Poperinge, overigens slechts één van drie West-Vlaamse gemeenten met deze erkenning.

Het gemeentebestuur wil deze uitzonderlijke erkenning vieren samen met haar jonge inwoners.

"Waar is dat feestje?"

Op donderdagavond 22 december, aan de vooravond van de kerstvakantie en het winterevent magisch Middelkerke, bieden onze jeugd een divers aanbod volledig gratis aan.

We starten om 18 uur met een optreden van de Piepkes, ideaal voor kinderen tot een jaar of 12.  De Piepkes bestaan uit niemand minder dan Roland Van Campenhout, Sioen en Pieter-Jan De Smet. Zij brengen fantastische kinderliedjes.

Na de Piepkes laten we eerst lokaal talent de revue passeren.  De jonge Middelkerkenaar Tibeau Denamur mag zijn kunsten laten bewonderen met een DJ-set.  Onder zijn artiestennaam Ruman Eight bouwt hij steeds meer bekendheid op. Daarna is het de beurt aan Skumic. Met zijn Nederlandstalige drum and bass gooit hij steeds meer hoge ogen in onze streek.

Om 22 uur is het beurt aan niemand minder dan REGI.  Regi Penxten  is één van Vlaanderens meest bekende DJ’s en maakte onder meer al meermaals Tommorowland onveilig.

Na Regi sluit Rumand Eight af met nog een DJ sessie.

Hands’up is volledig gratis en vindt plaats op het Epernayplein in Middelkerke.  Een ideaal event voor onze jonge inwoners om de examenstress van zich af te gooien.

Bevestig je aanwezigheid

volg het evenement van 'Hands Up' op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste practica

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke