Cultuurbrochure beschikbaar vanaf dinsdag 6 juni

Vanaf dinsdag 6 juni is de nieuwe culturele jaarbrochure beschikbaar. Wie geregistreerde klant is bij de cultuurdienst, ontvangt de brochure in de brievenbus. De brochure is ook beschikbaar in De Branding, het MAC en de toeristische balies. Je kan het aanbod nu al online raadplegen via www.cultuur.middelkerke.be

Start vroegboekactie: 15 juni

Vanaf donderdag 15 juni 2017 kan iedereen kaartjes kopen voor het nieuwe cultuurseizoen en dankzij de vroegboekactie zijn die tickets in veel gevallen voordeliger dan anders.

Voor een heel wat voorstellingen betaal je tijdens de vroegboekactie slechts € 10 i.p.v. € 13. Voor familievoorstellingen betaal je € 4 ipv € 6.

Hoe kun je reserveren?

De meest eenvoudige manier is online via tickets.middelkerke.be.

Vanuit je luie zetel kies je zelf je plaatsen en reken je veilig af via de elektronische betaalmodule. Hou je bankkaart en je kaartlezer in de aanslag. De gereserveerde kaartjes belanden netjes in je e-mailbox. Betalen met kredietkaart is niet mogelijk.

Of je kan ook persoonlijk in het cultuurkantoor in De Branding reserveren. Tijdens de openingsuren (tussen 9 en 12 u.) helpen we je graag met je gewenste reservaties. Je kan vanaf die dag ook telefonisch reserveren, je ontvangt dan een overschrijving in je mailbox.

Meer info

Cultuurdienst Middelkerke
059 31 95 53
cultuurdienst@middelkerke.be
www.cultuur.middelkerke.be

www.facebook.com/cultuurmiddelkerke

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke