Gemeente Middelkerke investeert in uitrusting De Zwerver

Sinds de renovatie in 2000 is zaal De Zwerver in Leffinge uitgegroeid tot veelgebruikte zaal voor concerten. Dankzij de gezellige sfeer van zaal, foyer en café komen heel wat artiesten graag naar Leffinge. Het is ook een veelgevraagde locatie voor tal van activiteiten van het verenigingsleven.

Nu heeft de zaal er een ferme troef bij. Het gemeentebestuur investeerde immers € 74 000 in een vaste en splinternieuwe geluidsinstallatie. Het systeem is volledig aangepast aan de specifieke kenmerken van het gebouw. Praktisch gezien moet er nu ook minder ‘gesleurd’ worden met los geluidsmateriaal. De geluidsinstallatie is er permanent aanwezig en ze is geschikt voor een hele resem toepassingen: van grote concerten tot kleine toespraken.

De akoestiek is nu nog beter dankzij de installatie van enkele akoestische panelen. En om de uitrusting van de zaal nog completer te maken werd ook een nieuwe projector geïnstalleerd, zodat visuele presentaties nog beter tot hun recht komen. In 2017 worden nieuwe stoelen aangekocht.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke