Halloween wordt terug Doodleuk in Middelkerke

Op 28 oktober wordt Middelkerke terug ondergedompeld in een huiveringwekkende Halloweensfeer. Het Epernayplein zal ingekleed worden in een huiveringwekkende setting met extra zombies, griezels, vleermuizen en dubieuze verlichting, zodat alle kleine griezeltjes zich terug kunnen uitleven in een pandemonium van angstwekkende spelletjes, workshops en activiteiten.

Ga jij het gevecht aan met de enge rodeospin of maak een huiveringwekkende wandeling in het Doodleuk-labyrint met echte griezels. Tijdens de bangelijkste avond van het jaar wordt het Marktplein omgetoverd tot een echt griezelplein. Grillige heksen en zwevende griezels jagen je de stuipen op het lijf! Leef je uit in het enige echte spookslot ‘Batman in Town” of maak je eigen bangelijke hebbeding in de doodleuke workshops. Ook de bloeddorstige lekkerbekken kunnen smullen van Lucifers pompoensoep, enge suikerspinnen en lijkkoude drankjes.

Trek dus je meest schrikwekkende Halloweenkostuum aan en laat je schminken in een angstaanjagend monster.

Wedstrijd ‘Wie maakt de bangelijkste selfie van zichzelf?’

Kinderen kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd door een griezelige selfie te mailen naar doodleuk@middelkerke.be voor 25 oktober 2017. Hiermee maken ze kans op een ‘trick or treat’ snoeptaart. Alle creepy inzendingen zullen ook tentoongesteld worden op de site.

Programma

  •        Rodeospin
  •        Spookslot ‘Batman in town’
  •        Doodleuk-Labyrint(46 meter gangen, volledig gedecoreerd met beelden, doodskisten en spinnenwebben. Hier in daar met mysterieuze rook, angstaanjagende geluiden, slecht-werkende verlichting en deurscharnieren die dringend veel WD40 nodig hebben. Uniek in Vlaanderen)
  •        Candyshop: maak je eigen suikerspinnen en andere halloweentreats
  •        Kindergrime en knutselworkshops
  •        Griezelverhalen
  •        Vuuracts met Cirq Mystiek (16.30, 17.30 u., 18.30 u.) en Cirq Sabat (20.00 u.)

Praktisch

Doodleuk op 28 oktober op het Marktplein.

Openingsuren: van 16.00 tot 20.30 u.

Prijs: gratis

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke