Jeugdboekenmaand maart 2017 ‘Je bent wie je bent’

Omdat lezen zo leuk is en we al dat jeugdige boekenplezier niemand willen onthouden, viert de bib de hele maand lang Jeugdboekenmaand.  Dit jaar is het thema ‘jongens en meisjes’. Het wil hen niet lijnrecht tegenover elkaar zetten. Het wil hen doen bewegen, kriskras en door elkaar. Daarvoor hebben we enkele leuke activiteiten in petto.

René op bezoek (3de kleuter en 1ste graad)

Kinderen van de 3de kleuterklas, het 1ste en 2de leerjaar krijgen in de klas bezoek van René. Die is bijzonder avontuurlijk en houdt van de meest uiteenlopende dingen. Samen met René sluiten we de jeugdboekenmaand feestelijk af tijdens een finalemoment in de bib. Wil je mee op avontuur? Schrijf je dan snel in!

Waar en wanneer?

In de bib van Middelkerke op zaterdag 25 maart 2017 van 14 tot 16 u.

Kostprijs?

Gratis

Hoe inschrijven/deelnemen?

  • Kinderen die in Middelkerke naar school gaan, krijgen bezoek van René in de klas. Meer info volgt via de school.
  • Kinderen die niet in Middelkerke naar school gaan, kunnen informatie ophalen in de bibliotheek, een uitleenpunt of op http://middelkerke.bibliotheek.be.
  • Inschrijven voor het finalefeest kan via stephie.anseeuw@middelkerke.be, 059 31 99 10 of ter plaatste in de bib.

Speel het Bibspel M/V/X (2de en 3de graad)

Jongens en meisjes van de 2de en 3de graad dagen we uit met een online bibspel! Leer al spelend fantastische nieuwe boeken kennen. Breng zoveel mogelijk opdrachten tot een goed eind en win... Speel je mee? Surf dan als de bliksem naar http://spel.jeugdboekenmaand.be/

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke