Kleine wijziging parcours Ezelcavalcade

Net zoals vorig jaar, trekt de Ezelcavalcade op 26 maart terug door de straten van Westende – Lombardsijde.

Deze doortocht zal voor parkeer- en verkeersproblemen zorgen, waar je best op voorhand op anticipeert.

Parcours Ezelcavalcade

Parcours: Henri Jasparlaan – Doornstraat – Essex Scottishlaan – Joseph Matthieulaan – Beukenstraat – Lombardsijdelaan – Zeelaan – Hoogstraat – Schoolstraat - Nieuwpoortlaan – Schorrebloemstraat – Kleitendijkstraat – Schoolstraat – Dorpsplein

(Schoolstraat staat er 2x in omdat ze een ‘lus’ maken.)

  • Op 26 maart, tussen 14 u. tot einde van de stoet, wordt het parcours afgesloten voor alle verkeer. Er zal ook een parkeerverbod langs het parcours gelden.
  • Op 26 maart, tussen 14 u. tot einde van de stoet, wordt het kruispunt Schorrebloemstraat – Nieuwpoortlaan afgesloten voor alle verkeer d.m.v. dranghekkens.

Bereid je voor!

Inwoners die op zondag 26 maart in de buurt van het parcours van de Ezelcavalcade dienen te zijn, houden best rekening met deze verkeersmaatregelen.

Ook wie in de werfzone woont en met de auto moet vertrekken: parkeer je auto op een goed bereikbare plaats zodat je niet ingesloten raakt.

Gedetailleerd overzicht

Een gedetailleerd overzicht van de verkeerssituatie en de parkeerverboden tijdens de Ezelcavalcade, kan je nalezen op de gemeentelijke site > over Middelkerke > Bekendmakingen.

Meer info over de verkeerssituatie tijdens de Ezelcavalcade: secretariaat op 059 31 30 16

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke