Laat je haar snijden voor Think Pink

Op vrijdag 13 oktober vanaf 19.00 u. staat Middelkerke in het teken van de strijd tegen (borst)kanker. Met een infoluik, een buffet en een concert van Raymond Van het Groenewoud wordt zoveel mogelijk opbrengst voor Think Pink ingezameld.

Laat je haar knippen

Think Pink is constant op zoek naar haar om stukjes of pruiken te maken voor ‘vechters’. Daarom kun je op deze avond je haar gratis laten knippen door  professionele kappers. Spaar je lokken tot in oktober en schrijf je op voorhand in.

Voorwaarden: lengte minimum 20 cm en zo weinig mogelijk gekleurd. Je bewijst er Think Pink een grote dienst mee!

Daarnaast doe je die avond heel wat nuttige info op over kankerpreventie, voorzieningen en steunacties. En je kan er aanschuiven voor een lekker buffet. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar Think Pink.

De specialist spreekt

Dr Rombaut is gynaecoloog verbonden aan het AZ Damiaan Oostende. Hij geeft in een heldere uiteenzetting mee wat borstkanker is, hoe je gericht aan borstkankerpreventie doet en het belang van screening.

Raymond fluistert en schreeuwt

De thema-avond wordt afgesloten door Raymond Van het Groenewoud. Hij brengt met ‘Kreten en gefluister’ een intieme avondshow met nieuw werk en mooie versies van zijn klassiekers.

Prijs

20 euro

Kaarten reserveren kan via tickets.middelkerke.be of aan de balie van het MAC.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke