[Fotospecial] 30e editie van de interscholenveldloop

Op 28 september wordt voor de 30e keer de interscholenveldloop georganiseerd. Voor deze jubileumeditie wordt een gemeentelijke receptie georganiseerd en komt de Boemelbij XL speciaal langs voor extra springplezier. De loopwedstrijden, huldiging en receptie vinden plaats op het strand van Sint-Laureins, de Boemelbij XL vindt plaats in de Caldris.

Misschien heb je als kind ook nog meegedaan aan de veldloop? Het concept is simpel: alle leerlingen van de Middelkerkse lagere scholen houden een gezamenlijke loopwedstrijd. De wedstrijden worden per graad georganiseerd en er kan slechts één leerling en dus één school per graad de wedstrijd winnen. Roem voor de school als je wint, maar een sportieve prachtprestatie voor alle leerlingen die de wedstrijd uitlopen.

Boemelbij XL is ook van de partij

Naast een gemeentelijke receptie, zorgt de jeugddienst voor spring- en glijplezier. De Boemelbij XL komt met verschillende opblaasbare attracties naar de Calidris. Daar kunnen alle kinderen hun overtollige energie van na de wedstrijd wegspringen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke