Gemeentebestuur biedt handelaars 6 maanden Joyn aan

De lokale handelaars van Middelkerke maken het hun klanten gemakkelijk en kiezen voor één klantenkaart: Joyn. Er zijn reeds ruim 7.500 handelszaken over heel België die met die ene Joyn-kaart werken en 2,3 miljoen klanten die de kaart gebruiken. De lokale handelszaken van Middelkerke springen nu ook mee op de kar. Dankzij de app op je smartphone of de kaart in je portefeuille verzamel je punten en krijg je leuke beloningen in ruil. Kijk op www.joyn.be welke handelszaken reeds gebruik maken van deze klantenkaart. Je kan de deelnemende handelszaken ook herkennen door de raamsticker op hun etalageruit.

Al 2 jaar kunnen de klanten van Shelly Glacz van Frituur Louis Leffinge hun Joyn-klantenkaart in de frituur gebruiken. “Ik vind het een ‘proper’ en heel eenvoudig systeem. We moeten niet meer sukkelen met stempelkaarten. In één seconden staan de punten op hun kaart. Via de app kunnen mijn klanten hun puntenaantallen opvolgen en onze openingstijden zien. Ik kan onze klanten elk moment op de hoogte brengen van onze speciale acties en ze verwittigen als we in verlof zijn. Wij zijn heel erg tevreden met dit klantenkaartensysteem.”

Corky Desaever van Corky’s scooter en daxshop werkt er al 8 maanden mee. “Bij ons sparen onze klanten voor kortingsbonnen. Dankzij Joyn kunnen wij ook onze jarige klanten een verjaardagscadeautje toesturen. Wij hebben nu ook een veel betere en persoonlijkere band met onze klanten. Wij merken dat toeristen en 2de verblijvers reeds vertrouwd zijn met deze Joynkaart en dat ze heel gelukkig zijn dat ze bij ons ook terecht kunnen met hun kaart. Door deze kaart kunnen we de klanten ook onmiddellijk onze nieuwste leveringen voorstellen.”

Handelaars die informatie willen over het Joyn-systeem en die nog wensen in te stappen, kunnen contact opnemen met Alexander Adams, 0496 05 38 91, alexander.adams@joyn.be. Het gemeentebestuur Middelkerke biedt de Middelkerkse handelaars dit jaar de eerste 6 maanden gratis aan.

Foto: links: Corky Desaever van Corky’s scooter en daxshop, rechts: Shelly Glacz van Frituur Louis Leffinge

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke