Infomarkt in Lombardsijde over het nieuwe tramtraject, de doortocht Lombardsijde en de vernieuwing van de Zeelaan.

Op zaterdag 10 maart organiseert de gemeente Middelkerke in samenwerking met de Vlaamse agentschappen De Lijn en Wegen & Verkeer een infomarkt over de drie infrastructuurprojecten die de komende jaren worden gerealiseerd in Lombardsijde.

Aanleg van het nieuwe tramtraject langs de N34

Binnenkort gaan de agentschappen De Lijn en Wegen & Verkeer van start met de aanleg van het nieuwe tramtraject langs de N34 en het structureel onderhoud van de Kustweg langs dit nieuwe traject. Op de infomarkt in Lombardsijde worden het verloop van de werken, de tijdelijke verkeerscirculatie en het vooropgestelde resultaat toegelicht.

Fase 2 van de doortocht Westende-Lombardsijde

Het gemeentebestuur organiseert samen met Wegen & Verkeer tijdens de infomarkt een participatiegelegenheid waarbij inwoners de voorlopige plannen voor Fase 2 van de doortocht Westende/Lombardsijde kunnen inkijken en suggesties kunnen meedelen aan het studiebureau Plantec NV. Concreet gaat het over de vernieuwing van de N318 Lombardsijdelaan/Westendelaan tussen de Baronstraat in Lombardsijde en de aansluiting met de N380 Sluizen in Nieuwpoort en de vernieuwing van het Dorpsplein in Lombardsijde.

Voorstelling toekomstig project Zeelaan

De definitief goedgekeurde plannen voor de vernieuwing van de Zeelaan in Lombardsijde worden op de infomarkt voorgesteld. De vernieuwing van de Zeelaan zal wellicht gekoppeld worden aan fase 2 van de doortocht Westende-Lombardsijde.

Deze infomarkt gaat door in op zaterdag 10 maart tussen 10u en 15u in de kantine van voetbalclub SC Lombardsijde op de hoek van de Bamburgstraat en de Baronstraat.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke