Infomoment over groepsonthaal

Het gemeentebestuur van Middelkerke gaat op zoek naar onthaalouders en organiseert daarvoor een infoavond. Op zich geen wereldschokkend nieuws, maar deze keer zoekt het gemeentebestuur onthaalouders voor een groepsopvang. Deze onthaalouders krijgen een locatie ter beschikking waar ze kinderen dienen op te vangen. Zo hoopt het gemeentebestuur het beroep van onthaalouders aantrekkelijker te maken.

Is je woning niet geschikt voor kinderopvang of wens je daarvoor niet te investeren? Dan is onze groepsopvang een ideaal scenario: als onthaalouder kan je zelf, samen met je collega’s, een eigen locatie voor opvang te aankleden.

Infoavond in het jeugdcentrum

Wie geïnteresseerd is om mee te stappen in deze groepsopvang kan komen naar de infoavond op donderdag 21 november om 19 u. in het jeugdcentrum, Westendelaan 38. Daar krijg je te horen welke je rechten en plichten als kinderbegeleider in de groepsvang zijn, hoe de structuur werkt en hoe het gemeentebestuur dit initiatief ondersteunt.

Overtuigd om mee te werken? Solliciteer!

Wie het helemaal ziet zitten om mee te werken met dit project, kan altijd solliciteren als één van de begeleiders. Stel je kanditaat!

De selectiedag vindt plaats op maandag 2 december.

Meer info: Katrien Geens, team kinderopvang, op 059/ 30 48 86 of onthaalouders@middelkerke.be.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke