Recyclagepark opnieuw open vanaf 7 april

Recyclagepark opnieuw open

Vanaf 7 april gaat het Middelkerkse containerpark opnieuw open. Om de toegang zo vlot mogelijk te organiseren, verloopt die tijdelijk via de ingang van het nieuwe recyclagepark aan de zuidkant van de Klein Kasteelstraat. Tijdelijke signalisatie toont de weg. Het containerpark is dinsdag 7 april al open vanaf 9 u. 's ochtends. 

De toegang tot het containerpark is niet gratis (kostprijs € 1), betalende fracties zijn uiteraard ook niet gratis. Artikelen bedoeld voor de kringloopwinkel kunnen niet aangenomen worden, die moeten als brandbaar afval verwerkt worden en zijn dus ook betalend.

Elektronische betaling, geen asbest

Om het personeel optimaal te beschermen mag er in deze overgangsperiode geen asbest aangeboden worden en kan er enkel met bankkaart betaald worden.

Wel extra ophaling restafval in paasvakantie

Er zijn wel extra ophaalrondes restafval in de toeristische zone op woensdag en vrijdag tijdens de paasvakantie. Ook de wekelijkse ophaalronde op maandag blijft doorlopen.

De meldingen op de ophaalkalender 2020 voor de toeristische zone zijn dus gedeeltelijk achterhaald door de coronamaatregelen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke