Culinair weekend Tastoe verplaatst naar 3 en 4 oktober

Door de Coronacrisis en de impact hiervan op onze (lokale) horeca is het niet mogelijk om het culinaire event Tastoe te organiseren begin mei.
In samenspraak met onze lokale restaurants en standhouders werd beslist om het evenement te verplaatsen naar het weekend van 03 en 04 oktober 2020.

Never change a winning team

Tom Dedecker, schepen van toerisme en evenementen: “Ook dit jaar blijven we bij onze succesformule: voor het iconische gebouw van het Grand Hotel Bellevue, in de volksmond beter gekend als de Rotonde, zal Tastoe zijn tenten opslaan en een weekend lang uitpakken met een mooie selectie van wat Middelkerke te bieden heeft op culinair vlak. Centraal staan opnieuw Middelkerkse chefs, top gerechten, cocktails en lokale bieren. Dit alles in een uniek kader met zicht op zee. Ook de Tastoe Soiree op zondagavond blijft behouden”.

Help de Middelkerkse horeca in deze moeilijke tijden

Met de uitbraak van de coronapandemie hebben de Middelkerkse horecazaken het moeilijk. Daarom verzamelt het gemeentebestuur alle zaken die afhaal- en leverdiensten aanbieden.
 
Natacha Lejaegere, schepen van lokale economie: “Middelkerke heeft heel wat toppers in de horecawereld. Door de pandemie verliezen ze heel wat inkomsten, maar ze zoeken naar creatieve oplossingen in de vorm van afhaal of leveringen aan huis. Als gemeentebestuur steunen we alle initiatieven om de handelaars een hart onder de riem te steken en faciliteren we waar nodig. Bekijk de gemeentelijke site, bestel bij één van de zaken en vanavond eet je restaurantkwaliteit bij jou thuis. Jij hebt een gezellige avond en de handelaars kunnen blijven draaien. Koop lokaal is nog nooit zo belangrijk geweest.”
 
De lijst met deelnemende handelszaken kan je terugvinden op www.middelkerke.be/takeaway.

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke