Aanmelden reservelijst vaccinatie 65+'ers

Het vaccinatiecentrum van Middelkerke-Oostende draait stilaan op volle toeren

Omdat een klein percentage zijn vaccin niet komt halen, wil het gemeentebestuur toch de volle capaciteit van de voorraad vaccins benutten. Daarom kunnen 65-plussers zich vanaf vandaag inschrijven voor de reservelijst van het vaccinatiecentrum. Zo gaan er geen vaccins verloren.

Hoe

65+’ers die zich op de reservelijst willen plaatsen, kunnen zich hieronder inschrijven.

Wanneer er een vrije plaats is, word je opgebeld door het vaccinatiecentrum. Indien je beschikbaar bent, mag je dan onmiddellijk je prik komen halen.

Voorwaarde

Je moet binnen maximaal 45 minuten aan het vaccinatiecentrum in het Kursaal kunnen staan

Via dit formulier maakt het gemeentebestuur een reservelijst voor onbenutte vaccinaties.  Inschrijven op deze reservelijst geeft je echter geen garantie voor een snellere afspraak.

Indien er plaats vrij komt, contacteren we via jouw ingevulde gegevens.

Privacy

De gemeente Middelkerke en het vaccinatiecentrum Middelkerke-Oostende behandelen je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. Door je in te schrijven, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy.

Meld je aan voor de reservelijst

 
1 Begin 2 Voltooid
Personalia
Praktisch
Hoeveel tijd heb je nodig om van bij je thuis tot bij het casino-kursaal van Oostende te raken? Dit is inclusief eventueel openbaar vervoer, ziekenvervoer, parkeren, etc.
Zijn er dingen die belangrijk zijn om mee te geven aan de mensen van het vaccinatiecentrum? bv. adres en rijksregisternummer van de begeleider

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke