Alternatieve trofee van sport in Middelkerke

De sportraad en de sportdienst reikten hun jaarlijkse trofee van sport uit en dat in vier categorieën. De traditionele feestelijke huldiging kon niet doorgaan, dus trokken Middelkerks sportschepen Henk Dierendonk en het bestuur van de sportraad hun ‘loopschoenen’ aan om de trofeeën voor uitzonderlijke prestaties in 2019 eigenhandig naar de winnaars te brengen.

Wie zijn de laureaten?

Omdat onderstaande heren zich al 20 jaar onafgebroken inzetten voor hun sportclub ontvangen ze de Trofee van Sportverdienste 2019:

Roland Cicou (Columbus Noordzeevissers)
Geert Uytterhoeven en Serge Tourlouse (VVW Westende)

Trofee voor jeugdsport 2019

Winnaar is Billie De Witte van de Koninklijke roei en nautische sport Oostende

Femke De Cuyper (VZO Oostende), Falke Duprez (Coast Lifesavingteam) en Jitske Vanbaelenberghe (judoschool Middelkerke) zijn de andere laureaten in deze categorie.

Trofee van sport 2019

Triatlete Charlotte Mensaert zwom, fietste en liep zich in 2019 naar de Middelkerkse trofee van sport.

Eervolle vermeldingen zijn er in deze categorie verder voor Sammy Feys (Coast lifesaving) Cloe Porton (Coast lifesaving)

Ploeg in de prijzen

Dankzij hun promotie van 3de naar 2 de provinciale zijn de volleydames van Jumpers Middelkerke/Leffinge ploeg van het jaar. Ze krijgen in deze categorie het gezelschap van de U18 van Middelkerkse basketclub Mibac. Zij werden provinciaal kampioen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke