Extra aankondigingen Proximus Pop-Up Arena

Door grote vraag naar tickets organiseert het Schlagerfestival, naast de eerder aangekondigde 17 juli een extra concertdag in de Proximus Pop-Up Arena. Kürt Rogiers presenteert ook op vrijdag 16 juli heel wat Vlaamse artiesten zoals Willy Sommer, De Romeo's en Bart Kaëll.

Naast de Pop-Up Arena staat de zomerbar Ipanema Beach vanaf 2 juli garant voor de leukste zomerdagen in een zuiderse setting. Bezoekers genieten gezellig van heerlijke cocktails met de juiste zomervibes. 

Clouseau trapt er op 20 augustus dan weer hun tournee naar aanleiding van het album ‘Tweesprong’ dat eind 2019 verscheen, af. De ticketverkoop start op maandag 14 juni om 10 uur uur.

Muzikaal topweekend in Middelkerke

Het aangekondigde concert van Clouseau is ook de start van een super muzikaal zomerweekend in Middelkerke: zaterdag 21 augustus is Will Tura te gast in de Proximus Pop-Up Arena en op zondag 22 augustus halen liefhebbers van opera hun hart op in Westende met de eerste editie van Klassiek aan Zee. Zij brengen een ovezicht van het mooiste werk van Verdi.

Alle info?

www.proximuspopuparena.be 

www.klassiekaanzee.com 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke