Keizer en koning in Proximus Pop-Up Arena

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, brengt op zaterdag 21 augustus 2021 een uniek concert in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het is meteen de première van zijn theatertournee 'Will Tura, Ronde Van Vlaanderen', naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag maar door corona uitgesteld. 

De Keizer is klaar

“Het afgelopen jaar heb ik veel getraind, zowel fysiek als mijn stem. Dat is op mijn leeftijd nodig, maar ik ben in topconditie. Ik kan niet wachten om opnieuw het beste van mezelf te geven. Het is me nog nooit overkomen zo’n lange periode niet op een podium te staan. Ik heb dus een reuze concerthonger: met de beste nummers uit mijn carrière worden dit uitzonderlijke avonden", aldus Will Tura.

Veiligheid gegarandeerd 

Will Tura is een van de vele artiesten die deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zal optreden. Deze nieuwe arena werd uitgetekend en gebouwd rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Deze aanpak is uniek voor ons land. Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group : "de Proximus Pop-Up Arena zal de bezoekers ontvangen mét mondmasker en een stoel tussen elke reservering.  Alle maatregelen worden getroffen zodat de concerten geen enkel gezondheidsrisico vormen voor de bezoeker."

Koning Bart

Ook Bart Peeters kondigde eerder deze week een exclusief zomerconcert in de Pop Up Arena aan.

Kaartjes reserveren?

De ticketverkoop voor beide artiesten start op maandag 7 juni om 10 uur via www.teleticketservice.com .

Vrt reportage

Vrt maakte een knappe reportage met een uitgebreid verslag over de Pop Up Arena.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke