Bibliotheek Middelkerke zoekt lesgevers voor computercursus Middelkerke@internet

De computer is vandaag niet meer weg te denken uit onze dagelijkse leefwereld. Correspondentie, bankverrichtingen, belastingaangifte, administratieve verrichtingen, telefoneren, sociale contacten onderhouden met vrienden en kennissen… het gebeurt tegenwoordig allemaal digitaal. Het internet geeft je bovendien toegang tot een waaier aan informatie. Niet iedereen is echter van jongs af aan vertrouwd met deze digitale wereld en het is niet altijd even makkelijk om op eigen houtje je weg te vinden.

Onder de noemer Middelkerke@Internet biedt de bibliotheek senioren uit Middelkerke de kans om hun computervaardigheden te ontwikkelen. Dankzij een team van enthousiaste vrijwilligers kan de bibliotheek meermaals per jaar een basiscursus computer en diverse computerworkshops voor hen organiseren.

De bib zoekt nieuwe enthousiastelingen die zich willen engageren om les te geven. Kun je vlot overweg met computers? Heb je het geduld om die vaardigheden ook over te brengen aan anderen? Spreekt het je aan om les te geven aan senioren? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken. Ervaring met lesgeven is meegenomen, maar hoeft niet.

Heb je interesse of wil je meer info? Stuur een mailtje naar nicole.deswaef@middelkerke.be.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke