Inschrijvingsformulier bebloemingswedstrijd

Elk jaar krijgen tuinliefhebbers de kans om uit te pakken met hun tuin in de jaarlijkse bebloemingswedstrijd. Tuinliefhebbers strijden voor de titel van de mooiste tuin of gevel. Ook landbouwers kunnen meedingen naar de prijs voor het best bebloemde landbouwbedrijf.
Deze wedstrijd heeft elk jaar heel veel succes.

Automatisch ingeschrevenen

Kandidaten die het vorige jaar meer dan 65% behaalden, worden automatisch meegenomen in de wedstrijd.

Verloop

Een professionele jury bezoekt tijdens de maand juli alle kandidaten en geeft punten op de categorieën kleur, originaliteit en onderhoud. Enkel de tuinen die zichtbaar zijn vanop de openbare weg komen in aanmerking voor de titel van de mooiste tuin of gevel. Voor de landbouwbedrijven is dit niet van toepassing.
Na de zomer worden alle deelnemers uitgenodigd op de prijsuitreiking. Alle deelnemers die meer dan 65% van de punten behaalden, krijgen een waardevolle prijs.

Toestemmingen

(De gemeente Middelkerke verwerkt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. De gegevens die via dit formulier verzameld worden, op basis van het reglement bebloemingswedstrijd, dienen voor je deelname aan de bebloemingswedstrijd. We maken je gegevens niet bekend aan derden, tenzij we je toestemming hebben of de wet ons verplicht. Op het adres DPO@middelkerke.be kun je steeds vragen welke gegevens wij over je verwerken, kun je ze laten verbeteren of wissen. Als je je toestemming hebt gegeven, dan heb je steeds het recht om je toestemming in te trekken. Ben je het niet eens met de manier waarop wij je gegevens verwerken, kun je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.gegevensbeschermingsautoriteit.be). Lees de privacy policy op www.Middelkerke.be voor meer informatie.)

Schrijf je in!

 
1 Begin 2 Voltooid
In welke categorie mag je tuin ingeschreven worden?
We komen op bezoek om je categorie te bepalen

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke