Avondlijn Middelkerke: vrijdag en zaterdag

Nachtraven die op vrijdag of zaterdag tussen Oostende en Middelkerke reizen hebben een alternatief voor de wagen, namelijk de avondlijn Middelkerke. Deze is bedoeld voor iedereen die wil genieten van de vele uitgaansmogelijkheden.

Ook wie op vrijdag- of zaterdag avond werkt, brengt De Lijn graag veilig en vlot naar zijn of haar bestemming. Deze lijn rijdt volgens een vraagafhankelijk systeem. De chauffeur zal je vragen aan welke halte je wenst af te stappen binnen de gemeente waarheen je reist. Afhankelijk van het aantal reizigers en het aantal bestemmingen, brengt de chauffeur je via de kortste weg naar uw afstaphalte.

De verschillende haltes waar  je kan afstappen, vind je terug op het netplan in de lijnfolder. Enkel de haltes binnen het afgebakende gebied zijn met de avondlijn Middelkerke bereikbaar.

Op vrijdag en zaterdag rijdt de avondlijn Middelkerke vanaf 21.28 uur om het uur.

Op die dagen vertrekt de laatste bus van de avondlijn Middelkerke vanuit Oostende richting Leffinge om 2.28 uur aan de halte Oostende Station en om 2.30 uur aan de halte Marie-Joséplein.

Op deze dagen kan je met de avondlijn ook van halte Leffinge Dorp naar Oostende reizen. De laatste avondlijn Middelkerke vertrekt dan om 3.10 uur. De chauffeur brengt je via de kortste reisweg naar de halte Oostende Station of naar de halte Marie-Joséplein in Oostende.

Website

De Lijn: dienstregeling avondlijn 84