Vernieuwing doortocht Westende

Stand van zaken en planning

De werken aan de doortocht van Westende bevinden zich in de laatste rechte lijn naar de finish. Ondanks verschillende onvoorziene problemen verlopen de werken nog steeds volgens de vooropgestelde planning.

Het is de bedoeling om in de Lombardsijdelaan, de Beukenstraat, de Hofstraat en de Baronstraat  de toplaag in asfalt aan te leggen de 2de helft van mei. De gewestweg kan nadien terug worden opengesteld voor alle verkeer. 

HANDELAARS EN ONDERNEMERS

Handelaars en ondernemers kunnen met vragen en opmerkingen steeds terecht bij de bereikbaarheidsadviseur via doortochtwestende@wegenenverkeer.be of via 0471 124 904. 

Rentetoelagen en inkomenscompensatievergoedingen konden volgens eerder berichten van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio) aangevraagd worden tot 30 juni. Vlaio liet echter weten dat ondernemers deze vergoedingen toch nog zullen kunnen aanvragen tot het einde van 2017. Meer info bij de bereikbaarheidsadviseur.

CONTACTEER ONS

Met vragen kunt u steeds terecht op het mailadres doortochtwestende@wegenenverkeer.be
Op de website www.wegenenverkeer.be/doortochtwestende  vindt u nog meer informatie.

 

 

 

 

FAQ Openbare werken

Hinder voor handelaars

Handelaars die informatie wensen over ‘hinder bij werken’ kunnen op de pagina's van 'werken en ondernemen'

Ik heb schade aan mijn woning door de werken, en nu?

Bij schade aan de woning dient de bewoner in eerste instantie zijn verzekeringsmaatschappij op de hoogte te brengen van de schade, die op hun beurt in contact moeten treden met de verzekeringsmaatschappij van de aannemer. Hieruit volgt bijna altijd een expertise.

Geen antwoord gevonden? Stel je vraag!

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke

Categorieën