Word op de hoogte gehouden van de promenade

Hoe worden je gegevens gebruikt?

Het gemeentebestuur houdt deze gegevens bij en verdeelt ze onder geen beding aan derden.

De verzamelde gegevens worden ook louter gebruikt voor informatieverspreiding en communicatie verbonden aan het project van de nieuwe zeedijk.

Bij het indienen van je contactgegevens, ga je akkoord met het gebruik van je gegevens in functie van de werkzaamheden in het kader van de nieuwe zeedijk via de kanalen die jij aangekruist hebt.

Na het beëindigen van de werken worden de aangelegde gegevensbestanden verwijderd.

Welke kanalen worden voorgeschoteld?

Digitale nieuwsbrief

Naargelang de noodwendigheid worden afzonderlijke nieuwsbrieven opgesteld met up-to-date informatie over de werken. Van zodra de werken afgerond zijn, worden je gegevens verwijderd uit het betreffende adressenbestand, tenzij je uitdrukkelijke toestemming verleent om je gegevens in onze adressenbestand te laten.

e-mail

Naargelang de noodwendigheid worden afzonderlijke e-mailberichten opgesteld met up-to-date informatie over de werken. Van zodra de werken afgerond zijn, worden je gegevens verwijderd uit het betreffende adressenbestand.

Sociale media

Naargelang de noodwendigheid worden afzonderlijke contactgroepen via sociale mediakanalen opgericht met up-to-date informatie over de werken. Van zodra de werken afgerond zijn, worden je gegevens verwijderd uit het betreffende adressenbestand. Daarom word je gsm-nummer gevraagd.

Blijf op de hoogte

 
1 Begin 2 Voltooid
Adres gebruiken we enkel indien er iets per post gecommuniceerd dient te worden.
Indien je via nieuwsbrief / e-mail op de hoogte wil gehouden worden.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke

Categorieën