Aanbevolen restaurants door Gault & Millau

Onlangs werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld aan pers en publiek. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit jaar meer dan 1.200 restaurants bezocht en gerecenseerd. Ook enkele Middelkerkse restaurants worden warm aanbevolen voor een heerlijke gastronomische beleving.

De uitbaters van het restaurant Marquize kregen eerder al de titel van Meesterkok Orde 33 Meesterkoks van België en zien hun inspanningen en harde werk opnieuw bekroond met een mooie 14 door de gerenommeerde restaurantgids.

Vlass krijgt eveneens een 14 op 20 en stijgt hiermee 1 punt in de ranking. De volledige metamorfose van vorig jaar wordt gesmaakt. Met een mooie vermelding voor zoon Kenzo Lauwereins die verhuisde van Hertog Jan naar het ouderlijke restaurant en de nieuwe hoofdsommelier is. Vlass is trouwens ook de winnaar van ‘de gouden vork 2017’, een culinaire wedstrijd voor restaurants en bistro's uit West-Vlaanderen.

Restaurant La Tulipe krijgt een 12 op 20 door Gault&Millau.

Smakelijk!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën