Het Lekkere Westen

West-Vlaanderen is dé culinaire provincie van België, nergens is het gastronomisch aanbod zo groot. Met 'Het Lekkere Westen' presenteren het Brugse Ommeland, de Kust, de Leiestreek, de Westhoek en Brugge een hele reeks invalshoeken voor een weekendje weg. Je vindt er unieke en smakelijke bestemmingen die zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Kleine en grote adressen garanderen je het allerbeste. Gepassioneerde chefs werken met lokale seizoensgebonden kwaliteitsproducten en je kan ze dan ook de ambassadeurs van hun regio noemen. De ambassadeurs van Middelkerke zijn de chefs Stefaan Lauwereins (Vlass), Ronny Pieters (De Kopernunne) en Johan Desmet (Kromme Elleboog).

Daarnaast is West-Vlaanderen dé bierprovincie bij uitstek. Ontdek de tips qua bierbeleving en het diverse aanbod aan brouwerijen en bieren op de website van Het Lekkere Westen.

In Middelkerke kan je uitgebreid van streekbieren genieten. Onze Expeditie Hinterland neemt je mee met een T2 VW-busje langs lekkere bieradresjes waar je kan proeven en genieten van de Middelkerkse streekbieren, gerechten en de bijhorende verhalen. Je ontdekt ook heel wat leuke plekjes en verborgen pareltjes op deze leuke tocht langs de kust en door het hinterland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën