Veneziana

Veneziana is een gezellige tearoom/ bakkerij dichtbij de kust van Middelkerke. Het bestaat al sinds november 1968 en wordt nu uitgebaat door Karel en Inge samen met hun team. De tearoom bevindt zich in dezelfde ruimte als de bakkerij en dit bied verschillende voordelen: u kunt er rustig genieten van een koffie met gebak, een verse pannenkoek, versgedraaid roomijs, kleine snacks en vele andere. De bakkerij staat bij vele mensen bekend om zijn onberispellijke kwaliteit en versheid.

's Morgens

Er is keuze uit vier standaardontbijtjes. Deze zijn samengesteld uit een assortiment verse broodjes en beleg. Hierbij serveren we koffie of thee en een glaasje vers geperst fruitsap.
U kunt ook zelf kiezen tussen verschillende boterkoeken, chocoladekoeken, croissants en vele andere.

's Middags

Gedurende de middag bieden we croque's aan, slaatjes en nog veel meer. Elke dag wordt er ook dagverse soep gemaakt. Natuurlijk hebben we ook een assortiment belegde broodjes, zowel om mee te nemen als om op te eten in de zaak zelf. Daarnaast bieden we ook nog omeletten, kaas- en garnaalkrokettjes aan.

In de namiddag kunnen we u ook verwennen met pannenkoeken en onze specialiteit: Verwenkoffie. Een kannetje koffie samen met een assortiment verse gebakjes. 

Contact

Leopoldlaan 48
8430 Middelkerke
059 30 05 08
www.veneziana.be