Bierweekend

Datum
vrijdag 16 juni 2017 - 18:00
zondag 18 juni 2017 - 20:00
Locatie
Zeedijk 127
8430 Middelkerke
Vlaanderen, België
Organisator
Dijkraad Middelkerke

De langste toog van Middelkerke vind je op de Zeedijk.

Het Bierweekend is het startschot voor een zwoele zomer in Middelkerke. drie dagen en nachten wordt de Middelkerkse zeedijk omgetoverd tot het langste café van het land. En met de kermis en de bierpit is er veel randanimatie.

Het Bierweekend wordt sinds mensenheugenis onafgebroken georganiseerd. Als ultieme opwarmer voor een druk zomerseizoen kun je proeven van de rijke en veelzijdige Belgische biercultuur. Het evenement groeide uit van kleinschalig promotiemoment voor enkele bieren tot één van de drukst bijgewoonde evenementen op de Middelkerkse vrijetijdskalender. Tal van Middelkerkse horecazaken zetten een feesttent voor hun deur en promoten een speciaal bier. Uiteraard zijn er in de feesttenten tal van feestjes en optredens.

Degusteren in de Bierpit

Het Belgische bieraanbod lijkt wel onuitputtelijk. Tijdens het Bierweekend kun je enkele verrassende ontdekkingen doen op het gezellige degustatieplein: de Bierpit. Bierkenners uit Middelkerke selecteren een uniek aanbod ambachtelijk gebrouwen bieren van de kleinere huizen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën