Bevraging gemeentelijke evenementenbrochures

Beste logiesuitbater of -verhuurder,

Als toeristische kustgemeente hebben we een groot en gevarieerd evenementenaanbod om onze bezoekers een aangenaam verblijf te bezorgen. Dit aanbod bundelen we steeds in overzichtelijke brochures. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke service voor onze bezoekers. Daarom polsen we even naar jullie ervaring en mening.  Mogen we hiervoor 2 minuten van jullie tijd vragen, aub?

Alvast bedankt!

Hieronder verduidelijken we even de brochures waarover de vragen gaan, zodat je de vragenlijst vlot zal kunnen invullen:

VISIT
VISIT-pocket
Evenementenbrochures
De VISIT is een evenementenbrochure die elk seizoen verscheen in A4-formaat. Vanaf nu zal dit in A5-formaat zijn. De VISIT-pocket is de zomerversie van de VISIT, maar in A6-formaat (broekzakformaat), namelijk de evenementenkalender van juli en augustus. Dit zijn brochures met de informatie over één specifiek evenement, zoals Champagneweekend, Tastoe, Herfst in Middelkerke, ...

Voordat je de vragenlijst invult, nog snel even dit...

Privacy

De gemeente Middelkerke behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet.

Je gegevens als logiesuitbater of -verhuurder hebben we verkregen van Toerisme Vlaanderen en worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact. Door op indienen te klikken, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy.

Klaar om de vragenlijst in te vullen...

 

Meerdere keuzes mogelijk.
Meerdere keuzes mogelijk.
Meerdere keuzes mogelijk.
De contactgegevens worden enkel gebruikt voor de gemeentelijke dienst om te weten als er nog brochures, folders en/of folderhouders mogen geleverd worden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën