Campings

Camping Poldervallei **

Camping Poldervallei **

Camping Poldervallei is een rustige familiecamping gelegen op 400m van het strand van Westende. Aanbod per jaar voor vaste plaatsen van sta- en trek- caravans. Kampeerplaatsen voor trek-caravans, tenten, campers op de camping en polderhuisjes en stacaravans. Sinds 2015 is er een verharde camper parking aan de camping.

Camping Westende ***

Camping Westende ***

In de rustige dorpskern van Westende, die maar 900 meter van het strand ligt, kan U zorgeloos genieten. Alle faciliteiten zijn aanwezig: zwembad, ultra-modern sanitair, restaurant, café, traiteurdienst en winkel. Ook kinder- en avondanimatie behoren tot het kwaliteitsaanbod.

Camping Zeester

Camping Zeester

Camping Zeester is optimaal gelegen op wandelafstand van de zee (150m), het centrum van Middelkerke en het shoppingcenter. Op ons rustige familiepark kunt u terecht met uw stacaravan voor een plaats op jaarbasis. Sanitaire voorzieningen en een wassalon zijn aanwezig, een speelplein en in de zomerperiode verwennen wij u met onze frituur, bakkerij, cafetaria en ijskar.

Camping Zomerzon ***

Camping Zomerzon ***

U kunt hier terecht op jaarbasis (trek- of stacaravan) maar ook voor korte verblijven met een caravan, camper of tent bent u meer dan welkom. Zonder cavaran of camper kunt u opteren voor een verblijf in een van onze vakantiehuisjes. Het aanbod bestaat uit alle basisvoorzieningen, het hedendaags comfort van WIFI over het ganse terein, recreatie in de zomer en pop-up evenementen. 

De Lombarde ***

De Lombarde ***

De Lombarde is een groene camping gelegen in het pittoreske Lombardsijde, bekend als familiecamping. Jong en oud zijn welkom, net als honden. Er is voor elk wat wils: staanplaatsen voor stacaravans, toeristische plaatsen voor caravans of tenten als jaarplaatsen. Vakantiehuizen, al dan niet aan de visvijver, als trekkershutten zijn hier ook te boeken.

 

Kompas Camping Westende ***

Kompas Camping Westende ***

Kompas Camping Westende is een gezellige camping nabij het strand (op minder dan 10 min. wandelen door de duinen), waar je met je gezin en vrienden geniet van heel veel rust en ruimte. Kom kamperen met je tent, caravan of camper of boek een Comfort of Premium Lodge (voor 2 tot 6 personen) met privéparkeerplaats, terras, boxspringbedden, volledig ingerichte keuken (met vaatwasser), tv, wifi, ... voor een unieke vakantiebeleving!

Koninklijke Automobielclub van België ***

Koninklijke Automobielclub van België ***

Deze camping gelegen op 600 m afstand van het strand is een realisatie die instaat voor gezelligheid, ontspanning, natuur en sport. Het terrein, gelegen in het groene domein “Duinendorp” beslaat een oppervlakte van 6,5 ha, goed voor 340 plaatsen met alle modern comfort: met groen afgebakende standplaatsen allen voorzien van een elektriciteits-aansluiting (10A).