Land-Art

Op zes locaties in het hinterland pronkt een Land-art kunstwerk, een organische kunstwerk dat geïnspireerd is door de natuur en zijn omgeving. Spring op je fiets en maak er een heel aangename en kunstzinnige fietstocht van doorheen het weidse hinterland.

Floristiek kunstenaar Geert Pattyn en muzikant Tibeauthetraveler sloegen de handen in elkaar en lieten hun fantasie de vrije loop. Geert Pattyn verwent jouw ogen met zijn natuurlijke kunstwerken, Tibeauthetraveler streelt jouw oren met zijn muziek.

Download hier een overzichtskaart met een suggestieve fietsroute.

Neem dus zeker je oortjes voor in jouw smartphone mee!

 

Wanneer?

Van 15 mei tot 30 september 2021

Geert Pattyn

 

Geert Pattyn uit Geluwe is een befaamd floristiek kunstenaar. Zijn opvallende creaties verstrengelen de natuurlijke schoonheid van bloemen en planten met bijzondere artistieke inspiratie.

Mode, design, kunst en gastronomie zijn bronnen van inspiratie, maar de natuur is en blijft zijn belangrijkste voedingsbron.

Zijn stijl kan je omschrijven als puur, eenvoudig en natuurlijk.

Beluister hier de podcast waarin Geert Pattyn vertelt over zijn passie voor Land Art

Tibeauthetraveler

In 2020 verloor Middelkerkenaar Tibeau Denamur zijn baan als reisleider vanwege de Covid-19 pandemie. Dit gaf hem de kans om zich fulltime bezig te houden met zijn passie voor muziekproductie. 

Zijn muziek is kalm en modern en kan worden gebruikt om te ontspannen, studeren, gamen, enz.

Klik op de Land-art tekeningen hieronder om hun podcast en muziek te beluisteren

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën