Een liefdevolle krokusvakantie

In Middelkerke zijn we dolverliefd op Valentijn en op de krokusvakantie die het nakende einde van de winter aankondigt. Het is hét ideale moment om af te zakken naar zee en te genieten.  Laat je verleiden voor een liefdevolle krokusvakantie in Middelkerke.

Word verliefd op de zee, het strand en de duinen

Wat is er romantischer dan een gezellige wandeling langs het strand? Kom kijken naar het bruisen van de branding, voel de zilte zeewind door je haren terwijl je hand in hand naar de horizon tuurt.

Trotseer de zeebries

Laat een zeebries je niet tegenhouden en maak een stevige fietstocht, peddel in het hinterland of trap rustig langs de dijk.  Met de fantastische kustlijn en het uitgestrekte hinterland vormt Middelkerke een waar fietsparadijs.

Wie het wat intensiever wil  volgt de prachtige mountenbikeroute Norbert Dedecker.  Deze route kronkelt met technische singeltracks door het schitterende duinengebied van Middelkerke en Westende.

Geniet van elkaars gezelschap aan tafel

Wie aan de kust denkt, denkt vaak aan dagverse vis, lekkere garnalen en een pot dampende mosselen. Maar je kan ook genieten van een lekker stukje vlees of een smakelijke pasta. Bij ons ben je aan het juiste adres om je in elkaars ogen te verliezen tijdens het aperitief of te snoepen van elkaars chocoladedessert.

Heel wat ondernemers verwennen je graag met een lekker ontbijt of een special romantisch take-away dinner

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws van Middelkerke

Categorieën