Kajakken en SUP in de polders

Verken het Middelkers hinterland op de kleine waterlopen, per kajak kano of SUP.  Ontdek de zomerse pracht van het polderlandschap.
 

Kajak

Vanuit de kajak krijg je een uniek perspectief op de Middelkerkse polders en natuurpracht. Je vaart van Middelkerke langs kanaaltjes en kreekjes tot in Leffinge, waar je een fris drankje kunt nuttigen op een gezellig terrasje vooraleer je terugvaart naar Middelkerke. Een must voor het ganse gezin!

Wanneer:

Elke maandag en donderdag in juli en augustus. Afvaarten telkens om 9.30u en 14u

Waar:

Verzamelen 15 minuten voor aanvang op de parking van het Middelkerkse kerkhof aan de Fransiscus Dierendonckstraat. Het is aan te raden om met de fiets naar het startpunt te komen. De parking ligt in een blauwe zone (max 2u parkeren)

Programma:

Samen met The Outsider Coast vaar je van Middelkerke naar Leffinge.
Aan het eindpunt van Leffinge is er een korte pauze waar je rustig kan uitrusten. We zorgen natuurlijk voor een glaasje. Na de pauze spring je terug in de kajak en keer je terug naar Middelkerke.

Duurtijd:

3 à 4 uur

Prijs:

€ 20 per persoon (drankje inbegrepen)

SUP (Stand Up Paddle)

Dé trend van dit moment op het gebied van watersport is Stand Up Paddling, ook wel suppen genoemd. Maak kennis met suppen en ervaar hoe leuk het is.

Voor wie:

Vanaf 12j.

Wanneer:

In juli en augustus op dinsdag en vrijdag. Start om 14u

Waar:

Kom met de fiets naar het startpunt: Tempelhofstraat 16.

We ‘suppen’ via het Reygaertsvliet en de Vladslovaart naar de Nieuwendammekreek. De fietsen worden naar het eindpunt gebracht, The Outsider Coast, Brugsevaart 50.

Duurtijd:

+/- 3u

Prijs:

€ 20 per persoon (drankje inbegrepen)

Reserveren en meer info: