Jommekeroute

Fiets met het gezin langs locaties uit het Jommeke-album ‘Missie Middelkerke’ en heel wat andere stripbezienswaardigheden zoals het kunstwerk de straalvogel van Tardioli-Cauwenberghs, de stripstandbeelden en de stripmuren. Ga tijdens je trip op zoek naar de 11 verborgen letters en vorm het woord dat we zoeken. De letters werden samen met het logo van de gemeente met witte straatverf geschilderd in de omgeving van de bordjes die de stopplaatsen van de Jommekeroute aangeven. Bezorg je deelnameformulier in een van de toerismekantoren van de gemeente Middelkerke of mail je oplossing naar jommekeroute@middelkerke.be. Misschien win jij wel een van de strippakketten die we driemaal per jaar verloten onder de deelnemers. De winnaars van de strippakketten worden telkens persoonlijk verwittigd.

Het plannetje is te koop in de toerismekantoren voor €1.

Download hier de Jommekeroute

De familie Huygen vond het alvast een leuke route:

    

"Dag iedereen!

Wat was dat een leuke route, de jommekeroute. We verbleven bij Holiday Suites en waren al dadelijk ‘fier’ dat onze lievelingsvakantieplaats in de strip stond!
Donderdag 7 april, zonnige dag, ideaal weertje om de route te doen. Per elektrische step? Nee hoor, met de fiets! Zo gezegd zo gedaan Fiets gehuurd bij de verhuurfirma op de hoek en trappen maar.
De ene letter was heel goed te vinden, de andere al wat moeilijker. Maar zo’n mooie streek, zo’n leuke stopplaatsen!
Maar we hebben ze allemaal gevonden.

Fijne dag en bedankt om het zo boeiend te houden!"