SantaTrail@Middelkerke

Algemeen

De sportdienst van Middelkerke (CityTrail@Middelkerke) en Ondernemend Middelkerke (Santa Run) slaan de handen in elkaar en organiseren dit jaar samen de SantTrail@Middelkerke en willen er een spetterend gezellig en sfeervol evenement van maken.

De SantaTrail@Middelkerke is een recreatief wandel- en loopevenement doorheen gebouwen, de winkelstraten, het gemeentelijk park,...

Wandelaars en lopers starten samen om 18 uur. De tijdslimiet voor de deelnemers wordt ingesteld op 20.30 uur.

Op het parcours worden er drankbevoorrading voorzien en daarnaast zijn er ook enkele proevertjes voor de lekkerbekken onder ons.

Wie inschrijft krijgt een leuk deelnemerspakket bij afgift van het borstnummer.

Aandacht:

Aangezien er op sommige plaatsen geen huisdieren toegelaten zijn, gelieve hiermee rekening te houden en uw trouwe viervoeter voor een keertje thuis te laten.

De SantaTrail@Middelkerke is geen wedstrijd, dus in functie van de veiligheid dient de wegcode gevolgd te worden. Op sommige plaatsen en oversteken, die wat extra aandacht vereisen, zullen er seingevers staan.

Locatie

Sporthal De Branding - Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke

Daginschrijvingen en ophalen startnummers vanaf 10 uur.

Kleedkamers en sanitaire voorzieningen.

Deelnemers kunnen hun sporttas in de kleedkamer achterlaten (onbewaakt). Waardevolle voorwerpen kunnen in de lockers opgeborgen worden in de inkomhal van de Branding.

 

Onderwijsstraat

Start en aankomst

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke