SantaTrail@Middelkerke - geannuleerd

COVID-19

Wegens de Corona-maatregelen zal de SantTrail Middelkerke niet doorgaan op zaterdag 26 december.

Algemeen

De sportdienst van Middelkerke en Ondernemend Middelkerke organiseren dit jaar opnieuw samen de Santa Trail Middelkerke en willen er een spetterend gezellig, sfeervol en corona-proof evenement van maken.

De Santa Trail is een recreatief wandel- en loopevenement doorheen gebouwen, de winkelstraten, het gemeentelijk park,...

Wandelaars en lopers starten samen om 18 uur. De tijdslimiet voor de deelnemers wordt ingesteld op 20 uur.

Op het parcours worden er drankbevoorrading voorzien en daarnaast zijn er ook enkele proevertjes voor de lekkerbekken onder ons.

Wie inschrijft krijgt een leuk deelnemerspakket (kerstmanpak en mondmasker in thema) bij registratie de dag zelf. 

Aandacht:

Aangezien er op sommige plaatsen geen huisdieren toegelaten zijn, gelieve hiermee rekening te houden en uw trouwe viervoeter voor een keertje thuis te laten.

De Santa Trail is geen wedstrijd, dus in functie van de veiligheid dient de wegcode gevolgd te worden. Op sommige plaatsen en oversteken, die wat extra aandacht vereisen, zullen er seingevers staan.

Wegens de corona maatregelen zal elke deelnemer een santa mondmasker ontvangen. Gelieve dit op te zetten bij de start en aankomst alsook in de gebouwen onder het motto #toapetegoarevoemekoar #coronaproof . 

Daarnaast kunnen we er niet van onderuit om met voorinschrijvingen te werken aangezien het maximum aantal deelnemers vastgelegd is op 400 deelnemers.

Inschrijven kan online en in Dogwellness, Wijnen aan zee en Woonsfeer in Middelkerke.

Locatie

Sporthal De Branding - Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke

Daginschrijvingen en ophalen startnummers vanaf 10 uur.

Kleedkamers en sanitaire voorzieningen.

Deelnemers kunnen hun sporttas in de kleedkamer achterlaten (onbewaakt). Waardevolle voorwerpen kunnen in de lockers opgeborgen worden in de inkomhal van de Branding.

 

Onderwijsstraat

Start en aankomst

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke