Buurthuis

Omschrijving

Iedereen kan in het buurthuis terecht voor een praatje of een kop koffie, er zijn kranten en tijdschriften ter beschikking. Er liggen heel wat informatiefolders en er is een computer met internet. Bezoekers met een laptop of tablet kunnen er gebruik maken van een WIFI-aansluiting.

Op regelmatige basis zijn er verschillende, boeiende activiteiten die aangekondigd worden op het informatiebord in het Buurthuis. Elke dag kan je kaarten of rummikub spelen. Maandagvoormiddag is er Franse les voor beginners, op dinsdagvoormiddag is er Spaanse les voor beginners. Op woensdag is er een creaclub actief. Donderdag kan je komen scrabbelen en vrijdag zijn er tafels gereserveerd voor wie wil schaken. Om de twee weken is er op dinsdag een bingo-namiddag en de derde donderdag van de maand is er themaknutselen, vanaf 9 september start er op vrijdag manillenkaarting.

Werkwijze

Een actieve groep vrijwilligers vormt de spil en houdt het Buurthuis open. Bezoekers kunnen er van maandag tot vrijdag terecht tussen 14.00 en 17.00 u. Iedereen is welkom.

Kostprijs?

Het Buurthuis bezoeken is vrijblijvend. Een consumptie kost 1,20 euro, het internet gebruiken is gratis. Je kan er eveneens terecht voor gemeentelijke vuilzakken (groot en klein) en PMD - zakken.

Meer info

Contact: buurtwerker Westende-bad, Annelies Van Damme, 059 31 92 85, annelies.vandamme@ocmwmiddelkerke.be

Kalender

Pagina's

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke