Hondenpoep melden en sensibliseringsbord plaatsen

Meld hondenpoep

Ken je een locatie waar er vaak overlast is van hondenpoep? Laat het ons weten via onderstaand formulier of laat het weten aan het onthaal van het gemeentebestuur op 059 31 30 16.

Hondenpoepborden

Middelkerke beschikt over een 10-tal poepborden. Deze worden tijdelijk geplaatst op locaties waar er regelmatig overlast is van hondenpoep.

De borden blijven er 2 weken staan. Het mobiele hondenpoepbord wijst de eigenaar op een ludieke manier op zijn plicht om de hondenpoep zelf op te kuisen.

Het kan enkele weken duren vooraleer de plaats die jij hebt opgegeven aan de beurt komt.

Meld hondenpoep en vraag de sensibliseringsborden aan

Privacy

In uitvoering van artikel 4§1 van de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens wordt meegedeeld dat het gemeentebestuur de door jou meegedeelde persoonsgegevens enkel zal verwerken in het kader van de door jou aangeduide doeleinden. De gegevens zullen niet worden aangewend voor andere doeleinden. De betrokkene heeft steeds recht tot toegang en verbetering van de opgeslagen gegevens. Indien de betrokkene geen verdere informatie wenst te ontvangen m.b.t. de aangeduide doeleinden volstaat het hiertoe een mail te richten naar info@middelkerke.be.

mail of telefoon. Wij gebruiken enkel deze contactgegevens indien er onduidelijk ontstaat over de locatie van de melding.
ter hoogte van een huisnummer, in een groenplantsoen, bij elektriciteitspaal, ... wees zo concreet mogelijk!
Vanaf de planning het toelaat, plaatsen we de borden in je straat. Dit kan enkele weken duren.
Wanneer werd de hondenpoep ongeveer achtergelaten? Dit stelt controleurs in staat om op de beste tijdstippen te controleren.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke

Categorieën