Etalagezoektocht herfstvakantie 2022

Voor een zoektocht tijdens de herfstvakantie gaat dienst evenementen op zoek naar een 30-tal etalages in de toeristische zone van Middelkerke en Westende-bad. Het zou de bedoeling zijn om een bordje (60x20cm) met rebuswoord op een zichtbare plaats in uw etalage te plaatsen en dit gedurende de volledige herfstvakantie (29 oktober t.e.m. 6 november).

Deze zoektocht is de lijn van de zoektocht tijdens de paasvakantie, waar de kinderen alle rebus-woorden moeten oplossen en verzamelen in een deelnameformulier.

Inschrijven

Om in te schrijven dienen handelszaken tegen uiterlijk 1 september het bijhorend inschrijvingsformulier te bezorgen aan hupsakee@middelkerke.be

Meer info

evenementen@middelkerke.be of 059 31 30 16.

Toewijzing

Gezien alle deelnemende zaken in een wandelroute worden verwerkt zal het gemeentebestuur de opdracht toewijzen op basis van volgende criteria:

  1. Locatie van de zaak
  2. Soort handelszaak
  3. Visibiliteit van het bord

De gemeente Middelkerke behoudt zichzelf het recht om niet toe te wijzen.

Privacy

De gemeente Middelkerke behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. Door je aanvraag in te dienen, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy

Registreer je etalage