Kant-en-klaar belevingspakket voor op fiets- of wandeltocht

Deze zomer zullen geen grote evenementen plaatsvinden. Als toeristische dienst werken we mogelijkheden uit om deze zomer elke toerist, 2de verblijver of zelfs inwoner van Middelkerke toch een hele aangename vakantie te bezorgen. Eén van onze initiatieven is de toerist ons prachtig hinterland laten ontdekken. Ook jullie kunnen deze tocht doorheen het hinterland, met de fiets, te voet, met de vespa, met de motor of met de auto nog veel aangenamer maken.

Wat is er gezelliger dan een heerlijke picknick, een aperitiefje met tapas of een taartje midden in de velden op een picknickbank of -deken? Of onderweg een spel (speurtocht, petanque, …) met het gezin? Wat kan dit leuk worden!

Wie biedt kant-en-klare belevingspakketten aan om mee te nemen op tocht doorheen het hinterland? Hoe origineler, hoe leuker! Let wel! In de zomer kan het heel warm worden, dus als je drank en/of voeding meegeeft, is een koelbox (rugzak of fietszak) zeker aan te raden. Je kan met afhaal werken, maar eventueel ook met levering op een afgesproken plek.

Verhuur jij fietsen, vespa's, e-bikes, of dergelijke om het hinterland te ontdekken?

Of bevindt jouw zaak of winkel zich in het hinterland en kan je iets aanbieden aan de passerende fietser, een hoeve-ijsje, een verfrissende vruchtensap, lekkere aardbeien, enzovoort, dan is jouw suggestie zeker en vast ook welkom.

Jouw aanbod wordt meegenomen in onze toeristische promotie voor deze zomer.

Mail jouw aanbod, idee en/of vragen voor 20 mei naar anne-laure.proot@middelkerke.be.

We maken er samen een actieve, maar ontspannende zomer van voor onze bezoeker. Alvast bedankt voor jouw medewerking!

Contactpersoon: Anne-Laure Proot – dienst toerisme en evenementen – anne-laure.proot@middelkerke.be – 0474 88 80 89.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke