Inschrijfformulier Eindejaarsactie handelaars

Wil jij een raamschildering op je ruit en deelnemen aan etalagezoektocht en eindejaarsactie schrijf je dan in !

Voor wie?

Alle handelaars gevestigd in Middelkerke en deelgemeenten. 

Deelnemen?

Deelnemen kan door onderstaande gegevens in te vullen en op "indienen" te drukken. 

Dit kan tot 1 november 2019.

Kostprijs

Kostprijs voor deze actie is 100 euro voor 150 loten.(meerder loten bestellen is mogelijk, steeds in afname van 150 loten)

Hoe werkt de actie?

De actie loopt van 21 december tem 31 december. Je ontvangt 150 genummerde loten die je per aankoop van je klant kunt meegeven. Begin januari wordt er per handelszaak 3 waardebonnen van 20 euro (op naam van jouw handelszaak) verloot en nog 10 troostprijzen.

De klanten halen hun prijzen op in d’Oude Post en kunnen hun waardebonnen tot einde september 2020 gebruiken in jouw handelszaak.

Tot 29 november 2020 heb je tijd om je waardebonnen binnen te brengen in het MAC waarna de gemeente het bedrag terug op je rekening stort.

Etalagezoektocht?

Deelnemers krijgen een raamtekening van een rendier (50cm op 50 cm) op hun etalageruit. Ieder rendier krijgt een ander detail die wij gaan verwerken in een etalagezoektocht die loopt in de kerstvakantie.

Wat valt er te winnen?

13 prijzen voor jouw klanten en nog 6 waardebonnen van 250 euro geschonken door de gemeente die de klant zelf mag besteden in de winkel naar keuze.

Met de etalagewedstrijd zijn er ook nog 20 waardebonnen  te winnen van 25 euro of jute shoppingstassen van de gemeente.

Privacy

De gemeente Middelkerke behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. Door je in te schrijven, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy.

Schrijf je in!

 
1 Begin 2 Voltooid
straat, nummer en gemeente

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke