Extra ruimte voor (fun)sporten op Sportsite Krokodiel

Gepost op 16/09/2022

Vrijetijdspark De Krokodiel krijgt er binnenkort een heuse Urban Fun Zone bij. En nieuwe wandelpaden in de Warandeduinen verbinden het toeristische centrum met dit outdoor sportparadijs.

Groene corridor dankzij uitbreiding Warandeduinen

Nieuwe wandelpaden door de Warandeduinen verbinden nu het toeristische centrum met sportpark De Krokodiel. Het natuurdomein werd met de voormalige site van de radioantennes serieus uitgebreid. Ook mountainbikers krijgen nu een mooiere verbinding langs de nieuwe site. De werken zijn al begonnen en lopen verder in het najaar.

Pumptrack en funzone

Op de site van sportpark de Krokodiel is de aanleg van de pumptrack en funzone gestart. De Urban Sports Zone biedt niet alleen extreem fietsplezier dankzij de pump- en jumptracks. Ook liefhebbers van freerunning en skateboarden kunnen er binnenkort terecht.

Het pumptrack is 300 m lang, het jumptrack 200 m. Daarnaast is er ook een aangepast kids track van 130 m. De Urban Fun Zone is open voor iedereen en altijd toegankelijk. Met de aanleg van de Urban Fun Zone krijgt het vrijetijdspark De Krokodiel een extra originele meerwaarde. Tegen het einde van 2022 moet de Urban Fun Zone klaar zijn. Ook de aanpalende padel en tennissite nadert de afwerking.