Frisse sportvleugel in lokaal dienstencentrum

Gepost op 03/09/2021

Nieuw lokaal symbool voor veranderende welzijnsdiensten

Senioren zijn actiever en fitter, dus moeten onze ruimtes beantwoorden aan de meest hedendaagse normen. Deze opening is het laatste puzzelstukje in een jarenlang proces van renovaties, verhuizingen en herbestemmingen. Het typeert de evolutie die onze welzijnsdiensten de afgelopen jaren ondergingen. Niet alleen de infrastructuur, ook onze basisdoelstelling veranderde in ijltempo. Op de welzijnssite huisvesten we nu ook de jeugddienst, de kinderopvang of het welzijnswinkeltje. Dat betekent dat je op onze welzijnssite niet enkel terecht kan voor de zorg van ouderen en behoeftigen, maar ook voor hulp en advies rond heel wat andere maatschappelijke bekommernissen en onderwerpen.

Puike job van onze diensten

Onze eigen technische diensten realiseerden deze transformatie. W Dankzij hen is het lokaal dienstencentrum een toegankelijk en warm huis, waar gemotiveerde vrijwilligers en goed opgeleide medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Omgeving aan de beurt

In de komende maanden richt het gemeentebestuur er een groene parkomgeving in met toegankelijke wandelpaden en plantsoenen. We zijn alvast klaar voor een zorgzame en warme toekomst voor alle welzijnsdiensten in Middelkerke.