Kortingen of correcties op 2de verblijfstax

Het gemeentebestuur investeert dagelijks vele middelen om Middelkerke proper, veilig en comfortabel te houden. Jij als tweedeverblijver investeert daar mee in, maar je plukt daar ook de vruchten van als je hier komt genieten op een propere dijk, in een nieuw zwembad of een fris groen park.

  • Onze kosten in infrastructuur, politie, brandweer, gemeentepersoneel enz. lopen gedurende deze periode van beschermingsmaatregelen gewoon door.
  • Middelkerke stoomt zich klaar voor de toekomst: we investeren tot in 2025 141.000.000 euro in o.a. een nieuwe groene zeedijk, een globale aanpak voor verouderde buurten, een nieuw casino en een prachtig groen sportpark met nieuw zwembad. Daarnaast zijn er dagelijkse investeringen in personeel en materiaal om onze uitgestrekte gemeente proper te houden en om jullie ten dienste te staan. Tot in 2025 trekken we daarvoor nog eens 11.000.000 euro uit.
  • Bekijk alle geplande investeringen op www.middelkerke.be/nl/over-middelkerke/bestuur/beleidsplan-2020-2025
  • We zijn op dat vlak de meest ambitieuze gemeente van de kust, met één van de laagste tweedeverblijverstaksen.

Daarom volgt er ook geen correctie op je tweedeverblijverstaks, want ook na deze beschermingsperiode zal jij volop kunnen genieten van al die voorzieningen: vandaag, morgen, overmorgen en hopelijk nog vele jaren ver.

Voor nu: zorg goed voor elkaar en volg de richtlijnen strikt op, zodat we je zo snel als mogelijk weer mogen verwelkomen in Middelkerke.

 

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gemeente Middelkerke