Nieuwe namen voor de Proximus pop-up arena 2022

Gepost op 18/11/2021

Samen met de organisatoren van concerten en festivals kijkt ook Sportpaleis Group, uitbater van diverse arena’s en theaters en absolute marktleider in België, met veel vertrouwen naar de zomer 2022.

“3 maal is scheepsrecht! Hooverphonic, Regi Live en Bart Peeters in de Proximus Pop-Up arena in Middelkerke

 

A Symphonic Evening with Hooverphonic

Na twee uitverkochte concertreeksen staat Hooverphonic voor het eerst in vijf jaar tijd opnieuw met orkest op het podium. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert steken hun grootste hits én nieuw materiaal in een orkestraal jasje. Zondag 14 augustus (de avond voor een feestdag) staan ze in Middelkerke.

In de Proximus Pop-Up Arena zullen ze samen met The Belgian Session Orchestra de grandeur van hun talrijke studio-opnames live brengen. Mét Geike Arnaert, de iconische stem van de groep die sinds november 2020 opnieuw met verve de Hooverphonic vocals voor haar rekening neemt. De songs zullen klinken zoals ze gecomponeerd werden: wijds, filmisch, imposant, melancholisch, groots en immer meeslepend. 

 ‘A symphonic evening with... Hooverphonic’ op zondag 14 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 35, 40 en 50 euro en zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10u via www.popuparena.be

 

Bart Peeters & De Ideale Mannen

Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, fantastische ‘Ideale Mannen’ als begeleidingsband en een playlist gevuld met een groot aantal meezingers en hits alsook wat nieuwe nummers uit zijn laatste album ‘De kat zat op de krant’.

Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan garant voor warmte, verbondenheid, gezelligheid en een overdosis aan ambiance. 

Bart Peeters & De Ideale Mannen op vrijdag 5 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 euro en zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10u via www.popuparena.be

 

Regi Live

Twee weken geleden zette Regi met zijn band en een pak vrienden het Sportpaleis op zijn kop. 15.000 bezoekers kregen een adrenaline spuit die hun weerstand tegen het Corona virus meer dan verdubbelde. Regi nodigt opnieuw een aantal van zijn muzikale vriend(in)nen uit om ook de Proximus Pop-Up Arena te laten ontploffen.  Zijn geproduceerde hitrepertoire is eindeloos : hij kan putten uit meer dan 20 jaar hitnoteringen om een memorabele concertavond samen te stellen. Wie de vooravond van de nationale feestdag niet in Middelkerke is, zal het zich beklagen.

Regi Live op woensdag 20 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 euro en zijn te koop vanaf nu via www.popuparena.be

 

Alle informatie en updates zijn te vinden op www.proximuspopuparena.be 
 

Sportpark De Krokodiel