Tien Om Te Zien keert terug in 2022

Gepost op 21/01/2022

"Get the party started in Middelkerke!"

Het was een memorabele avond vorige zomer op de dijk van Middelkerke. De terugkeer van Tien Om Te Zien viel als een warm dekentje over Vlaanderen. Een vervolg kon dus niet uitblijven. En voor de vele fans is er nu goed nieuws, want de moeder der muziekprogramma’s keert ook in de zomer van 2022 terug bij VTM! Tien Om Te Zien zal deze keer niet één, maar acht weken lang de tenten opslaan op de zeedijk in Middelkerke.

Met Anne en Willy!

Maarten Janssen, channel manager VTM: “Tien Om Te Zien heeft doorheen de jaren ontelbaar veel hits gecreëerd en zo bijgedragen tot het muzikale erfgoed van Vlaanderen. En wie Tien Om Te Zien zegt, zegt Willy en Anne. Hun terugkeer vorige zomer was een groot succes, dus het spreekt voor zich dat ze ook volgende zomer gastheer en gastvrouw zullen zijn. We keren ook met plezier terug naar gastgemeente Middelkerke, waar we ons heel welkom hebben gevoeld. Vorig jaar waren we ontzettend blij om Tien Om Te Zien één avond terug te brengen, dit jaar gaan we nog een stap verder. We willen als vanouds de zomer muzikaal opfleuren en gaan dus voor een volwaardige zomerreeks. Acht weken lang zal de kijker bij VTM kunnen genieten van de grootste hits. Hoe dat er precies zal uitzien, maken we later bekend. 

Lange zomerromance

Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke: “En of ik content ben! Het is net alsof mijn vakantieliefje van vorige zomer laat weten dat ze staat te popelen om terug te keren naar Middelkerke en dat ze een beetje langer zal blijven. Zo zie je maar, ik was vorige zomer al overtuigd dat onze korte, maar heftige flirt kon uitgroeien tot een romance van langere duur. Het bewijst dat Middelkerke het perfecte decor is voor een feestelijke zomer. We zullen de muzikanten, de presentatoren, de crew en natuurlijk het publiek met open armen ontvangen.”

Hoofdakkoord van zomer

Ook schepen voor toerisme en evenementen Tom Dedecker is verheugd: “Het is fantastisch dat de upgrade van Tien Om te Zien in Middelkerke zal plaatsvinden. Het langere zomerverblijf van de opnames Tien Om te Zien past wonderwel in de flow die we onze vakantiegangers en inwoners willen aanbieden: kwaliteitsvol en eigentijds entertainment, op goeie traditie gestoeld en met nationale uitstraling! Wat mij betreft kan de zomer van 2022 niet meer stuk!

Meer inhoudelijke informatie en nieuws over de opnamedata, locatie, tickets en uitzenddata worden dan ook op een later moment bekendgemaakt.